REMEMBER THE SAME OLD SCENE

dissabte, 26 d’abril del 2008

G.P. DE CATALUNYA (Part one)

Acabo de venir de Montmeló, del Circuit de Catalunya.

El meu germà (que majo que es!) m'ha regalat pel meu sant una entrada pel Gran Premi de Catalunya de F1. Avui era les sessions classificatòries i demà és la cursa.

La veritat és que t'agradi o no aquest esport és tot un espectacle anar al circuit.... Els cotxes fan un soroll ensordidor, la velocitat que agafen sembla increible, l'olor a goma cremada i a benzina i sobretot l'ambient que hi ha a tot el circuit.

Això és com anar al camp del Barça encara que no t'agradi el futbol. L'espectacle està assegurat.

Doncs avui han anat molt bé les coses per Alonso. Demà sortirà en la primera línia, ja que ha quedat segon, només darrera del Ferrari de Kimi Raikonen

I que dir-vos del temps que ha fet. Quina insolació! I anava ben preparat amb protector solar, ulleres de sol, taps.... però encara i així... Demà vinc amb bermudes!

La frase "El circo de la F1" és molt real. Com hem arribat amb temps, abans de les classificacions hem fet un volt per les zones comuns (on estan els estand dels equips i els cotxes exposats) i quanta pasta mou aquest esport! Només el que costa les entrades és una bogeria..... Sort que me l'han regalada!

Demà us explico la segona part...

Fins demà