REMEMBER THE SAME OLD SCENE

dimecres, 14 de juliol del 2010

Què està passant? De moment res, malauradament


Jo no sóc una personal radical. Almenys no ho era...
Mai he negat que em sento més català que espanyol, malgrat que les meves arrels siguin andaluses. El sentiment és així, no es controla.
He nascut i sempre he viscut (i espero viure-hi) a Barcelona.... i malgrat que la meva llengua materna és el castellà, em moc indistintament entre les dues llengües ( i tant de bo ho pogués fer en francès, anglès, gallec, euskera...)
No renego d'Espanya, no veig a Espanya com alguna cosa aliena, llunyana. De fet propera, però no, els meus sentiments no són els espanyols, són els catalans
Pensava que era possible una harmonia entre aquestes dues formes de sentir, però cada vegada em sembla més difícil
La sentència de l'Estatut ha estat un cop molt dur.... Darrera d'aquesta sentència d'un tribunal que jo no el veig com a propi, totalment deslegitimat (perquè no segueix els designes d'un poble, per caduc, per fatxa) ha aparegut l'Espanya més rància, més casposa, la que més ens allunya d'Espanya....
I llavors sí, em radicalitzo. Però no sóc jo el que es radicalitza, és aquesta Espanya ultradretana que ens ofega i no ens dona marge a altra cosa
I sí, jo em vaig alegrar que la "roja" guanyés el Mundial... perquè per a mi no té res a veure un esport, ple de jugadors propers, molts catalans, amb el fet de no poder decidir com a poble el que volem per a nosaltres. No té res a veure, no és cap contradicció!
La manifestació enorme, gran, brutal, plena de sentiments del dia 10 em va emocionar.... i sincerament crec que ja no hi ha marxa enrera.... Els partits han de fer algo (ja sigui la independència que demanen els sectors més radicals, ja sigui el federalisme que demanen els socialistes) però basta ja d'anar cadascú a la seva, basta ja! i a començar a treballar pels drets de Catalunya i els catalans i catalanes
Ara és el moment, senyores i senyors polítics, no ens decebeu si us plau! Teniu tot el recolzament d'un poble darrere. Sigueu valents i valentes d'una vegada!

11 comentaris:

´´ ha dit...

Bueno es un tema largo, la transición, la constitución, el tribunal constitucional politizado de raiz, un Estatut con articulos inconstitucionales , unas reglas del juego , unos partidos politicos sin prestigio, sentimientos, populismo. La manifestación me parecio bien pero yo no voy a sitios con politicos , eso es darles cobertura.Ya la estan utilizando.


un articulo :

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20100714/53963813704.html

Yo soy partidario de la inedependencia, pero a un nivel diferente del que habla Erc, Un día quizá lo explico en profundidad.

Montse ha dit...

EI FRANCESC nosaltres també hi varem anar, en Salva, el petit i jo.
Com et va tot, et faré un truc.
PETONS!!!!!!!!!!!!!!!!!

´´ ha dit...

Disco con lo primero de los surfin

http://www.deezer.com/es/music/cathy-claret/lo-mejor-de-cathy-claret-429534#music/surfin-bichos/la-luz-de-tus-entranas-429637

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Qué guay!!! Pero es una reedición? Está a a venta? Gracias

´´ ha dit...

Yo lo he visto en alguna tienda pero pocas veces

´´ ha dit...

voy a un concierto de los Love en el Razzmataz pero ahora no recuerdo el día , hay varias fechas seguidas , no ? tu vas?

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Sí, sí, que voy... el viernes 25.. y tu? qué es de tu vida? a ver si nos vemos por allí!!!

´´ ha dit...

yo el 24 , tocan tres dias , la vida bien.

´´ ha dit...

ayer fui al concierto , muy bueno , estrenaron un video clip , que vaya muy bien hoy.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Estuvo muy bien. A parte del video clip, una canción la cantaron junto a Amaral. 2h 25minutos. Muy muy guay. y ya van 22 conciertos!

´´ ha dit...

he abierto de nuevo por si te puede interesar.