REMEMBER THE SAME OLD SCENE

dilluns, 3 de setembre del 2007

Cita del mes d'agost


"Hem inventat l'altre, com l'altre ens ha inventat. Ens necessitàvem"

Paul Eluard, poeta

7 comentaris:

Montse ha dit...

Que bònic, com es nota la cultura, la veritat, es que les persones ens reinventem cada dia, amb tot el que passa, escoltem i vivim en el nostre dia a dia, i a mesura que passa el temps veus, que ens necessitem tots, per construir aquesta humanitat, tant deshumanitzada.
Jo que sempre he lluitat contra corrent, que he volgut estar diferentm he aprés que ens necessitem, però que la societat es molt cruel, i cada vegada pensem més en el benestar de casacú, i si cal hi passem per sobre, que el que tenim al costat, no sé estic una mica desenganyada del món, encara que val la pena seguir coneixent a gent.

Lucía Solís ha dit...

Entenc que volem veure a l'altre com ens agradaria que fos? Que ens inventem el que no trobem? Això no és més que enganyar-nos.

´´ ha dit...

Entiendo que nos inventamos siempre , no en el sentido de ficción sino de crearnos , en realidad estamos construyendo sin ninguna base que no sea nuestra experiencia como colectivo , de ello la importancia de la Historia , es lo unico que tenemos el resto es pura incertidumbre ( llamala religion / Dios... ). Creo que la frase lo que dice es , nos hemos dado un valor mutuo y eso es lo que somos , el resto " la naturaleza " seguira su curso , asi que o nos juntamos ( inventamos / creamos como sociedad ) o estamos perdidos .


Pd : Quiza no queria decir eso , pero me lo he currado .

Coco Becerra (Pepe Boada) ha dit...

También parece jugar con el fenómeno de la proyección y la transferencia. Ver en el otro lo que quiere verse, lo que necesita verse de sí mismo fuera de uno. Recuperar recuerdos tratando de enmendar errores o renovar esperanzas en ese juego, reconociéndolo, tanto puede ser engañarse como una forma de sinceridad imposible de vivir fuera de ese terreno; que tendría algo de ensoñación.

Salva ha dit...

Inventem a algú altre i podrem fer una timba.
Salut amic.

´´ ha dit...

regalo

Parrot versiona Serrat.

http://www.goear.com/listen.php?v=17ed493

FRANCESC CAYETANO ha dit...

En cuanto tenga un ratito me lo miro (o lo oigo, o las 2 cosas)

He visto que viene para la Mercè, verdad? y también Love of lesbian..